Over Help123

Help123 is ontwikkeld op initiatief van de Coalitie Winkelambacht. Dit is een samenwerking van de brancheorganisaties voor kappers (ANKO), bakkers (NBOV), bloemisten (VBW), slagers (KNS) en schoenmakers (NSV). Inmiddels zijn er veel meer branches aangesloten op Help123. Help123 is speciaal ingericht voor het organiseren van bhv op iedere bedrijfslocatie.

Help123 is een onderdeel van LegalOwl. LegalOwl richt op het versimpelen van de wet- en regelgeving door middel van webapplicaties en tools, zoals Help123. Momenteel ontwikkelen we ook een vergelijkbare oplossing voor Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Geïnteresseerd? Laat dan hier uw contact gegevens achter. We nemen contact met u op zodra onze tool klaar is voor gebruik.

Mocht u nog vragen hebben over Help123, neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van Help123 voor uw bedrijf.

Vragen? Wij denken graag met u mee

Vragen? Kijk dan even tussen de veel gestelde vragen, wie weet staat het antwoord ertussen. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch of per e-mail te woord!

 

info@help123.eu
030 602 4915
Soestdijkseweg Zuid 260
3721 AK, Bilthoven