Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat doe ik nu?

Druk op de login-pagina op de knop “wachtwoord vergeten” om een nieuw wachtwoord aan te vragen. In de vervolgstap geeft u dan uw e-mailadres op waarna u het nieuwe wachtwoord via e-mail kunt activeren.

Het kan voorkomen dat de e-mail in de spam of reclame-mailbox terecht komt. De e-mail is dan niet in de inbox te vinden. Ga naar de spam, ongewenst of reclame-mailbox om de e-mail te openen en geef aan dat het geen spam of reclamemail is. Andere e-mails van Help123 zullen dan ook goed aankomen. Als u geen e-mail hebt gekregen, neem dan contact op met onze helpdesk via info@help123.eu of 030 – 602 4915.

Mijn branche staat niet aangegeven in het overzicht.

Het kan zijn dat uw brancheorganisatie zich nog niet heeft aangesloten bij Help123. In dit geval kunt u kiezen voor de optie overig. Indien u uw branche graag aan wilt sluiten bij Help123 kunt u contact opnemen met ons via info@help123.eu of 030 – 602 4915.

Ik kan niet meer inloggen

In dit geval is uw account waarschijnlijk verwijderd of u heeft eerder met een ander e-mailaccount ingelogd. Als dit niet het geval is kan onze helpdesk voor u nakijken of de gegevens nog bij ons geregistreerd staan zodat u (weer) met Help123 aan de slag kan. Indien de gegevens bij ons niet bekend zijn moet u een nieuw account aanmaken.